Självinsikt eller självkritik

                          

Just nu känner jag mig som en riktig Närking " Det går aaaldrig", jag hänger mig fast i en tanke om hur mitt arbete ska utföras, men blir påmind av andra om att jag bör göra på ett annat sätt. Smärtsamt. Så ska jag lyssna eller fortsätta gå min egen väg och tro på att jag kan avgöra vad som är bäst för min verksamhet.
Är jag rätt person på rätt plats?

Längtan efter att göra något annat som inte involverar andra människor, att få skapa något med mina händer och försvinna bort i en kreativ tanke.
 När vi går på utställningar och jag ser andras skapande, då längtar jag tillbaka till en tid då jag själv höll på med målning och skulpterande i lera. 
Är det årstiden eller det faktum att jobbet påkallar en stress och känsla av otillräcklighet. Så ska jag vara självkritisk och fundera på om jag borde byta yrkesinriktning, eller ha självinsikten att jag alltid kommer känna på detta sätt. Vissa dagar mer och vissa dagar mindre, däremellan borde jag kanske ta fram en pensel och försvinna bort i ett kreativt skapande för att bli mer tillfreds med mig själv. 

RSS 2.0