Betongsosse.....

Ja....de ledande kvinnorna i miljöpartiet lämnar sina poster. De uttalar sig om de andra partierna och utrycker en oro över att sossarna söker sig tillbaka till sina rötter och blir sk, betongsossar.
Det finns en oro över världsekonomin...kommunpolitikerna påtalar risken för att man måste säga upp 150 till 200 kommunanställda här i Örebro kommun.

Juholt säger att han vill sats på infrastrukturen och att vi ska bygga oss ut ur nedgången.Jo..jag hoppas verkligen att sossarna söker sig tillbaka till sina rötter och att betongsossarna kommer tillbaka.
Det finns tillräckligt många mittenpartier som fegar ur.
Varför vågar ingen tala om ökade skatter för att säkra och bygga ut och återupprätta vårt trygghetssystem? Skola, barn och äldreomsorg, vägar...det som alla ska ha rätt till. Garantera god kvalitet, inte bara för de som betalar...utan för alla. De som har inkomster ska alla kunna bidra genom att betala skatt och de som har mycket ska självklart betala mer....

Få tillbaka ett rättvisesystem som totalt har spårat ur.det som var på väg men tappades bort på vägen.
Vem kan tycka att det är rättvist när Riksgälden anser att det är rimligt att cheferna för Saab ska få ut bonusar på mångmiljon belopp när de anställda inte får ut sina löner.....det är i mina ögon inte rimligt....

Jo, jag är gärna en traditionell sosse....gärna hellre röd än åt det lila hållet....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0